Page content

Waarom ik?

Ik weet dat jij als succesvol ondernemer helemaal geen zin hebt in een ongestructureerde en te volle inbox. Jij wilt bezig zijn met de dingen waar je goed in bent, waar je passie ligt én je wilt waardevol voor je klanten zijn.

Mijn naam is EVELYNE BOS en ik geloof dat iedere succesvolle ondernemer verlost kan worden van zijn e-mail tsunami!

Ik ben ervan overtuigd dat iedere succesvolle ondernemer door het volgen van zijn passie een bijdrage kan leveren aan de wereld en hierdoor een verschil maakt. Door het hebben van controle op je e-mailverkeer kun je een nieuwe stap zetten in je carrière en nog meer werken aan je passie.

Ik help jou als ondernemer een systeem te ontwikkelen waardoor je met veel plezier en gemak controle krijgt over je e-mail. Waardoor e-mail voor je gaat werken en er geen last meer van hebt. Hierdoor hou je tijd over en heb je meer grip op je bedrijf.

Ik heb 35 jaar werkervaring als secretaresse in de profit en non-profitsector. Als ik erover nadenk heb ik de ontwikkeling van typemachine naar de geautomatiseerde omgeving van nu op de voet gevolgd. Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige pur sang.

In 2002 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer en mijn grootste valkuil was dat ik geen controle kreeg over de berichten in mijn inbox. Door het volgen van diverse trainingen op het gebied van productiviteit en Getting Things Done heb ik een systeem ontwikkeld dat mij geholpen heeft bij het inrichten van mijn mailsysteem. Hierdoor bespaar ik nu veel tijd, van mijzelf en van mijn klanten. Bovendien levert dit mij en mijn klanten ook de broodnodige rust op. Hierdoor is mijn bedrijf gaan groeien en groeit nog steeds! En ik weet zeker dat hierdoor jouw bedrijf ook gaat groeien.

Mijn missie is om minimaal 1000 ondernemers te helpen met hun e-mail. Hierdoor kunnen zij bezig zijn met hun passie en de dingen doen waar ze goed in zijn. Tevreden ondernemers krijgen meer klanten, verdienen meer en dragen op die manier bij aan een betere wereld.

Ik gun jou een lege inbox. De eerste stap die je kunt nemen is direct mijn GRATIS e-book ‘Eindelijk je inbox leeg’ te downloaden. Hierin vind je een aantal tips dat je gelijk kunt toepassen. Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Tot een lege inbox!
Evelyne

Comment Section

0 reacties op “Waarom ik?

Plaats een reactie


*